Το Magic Art δραστηριοποιείται στην διοργάνωση γάμων & βαπτίσεων από το 1986!

Facebook
Pinterest
Instagram
i

Σχετικα με εμας

Η Ομαδα μας

Διοργανωτές

Αλαφογιωργου Παρασκευη

Διοργανώτρια

Ονομάζομαι Αλαφογιώργου Παρασκευή και έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η αγάπη μου για την οικογενειακή μας επιχείρηση με έκανε να αφοσιωθώ αποκλειστικά με αυτή και να κάνω αυτό που αγαπώ από παιδί...να δημιουργώ!

Μαγγου Χρυσηιδα

Διοργανώτρια

Ονομάζομαι Μάγγου Χρυσηίδα και είμαι από τη Βόνιτσα. Είμαι πτυχιούχος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων. Τελικά κατάφερα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα και να αφιερωθώ σε ότι αγαπώ περισσότερο, τη διακόσμηση και τις χειροποίητες δημιουργίες!

Ιστορικο - Χρονοδιαγραμμα

Η εξέλιξη της επιχείρησης

Ανθοπωλειο Αλαφογιωργου

Η Ιστορία μας

Η επιχείρηση με την επωνυμία ``Ανθοπωλείο Αλαφογιώργου`` με έδρα τη Βόνιτσα, δραστηριοποιείται στην διοργάνωση και τον στολισμό σε γάμους και βαπτίσεις τις πρώτες δεκαετίες!

Το Magic Art

Η Ιστορία μας

Το 2005 επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας και προσθέτουμε στις υπηρεσίες μας παραπάνω λεπτομέρειες που συνθέτουν τα δύο αυτά μυστήρια.

Καταστημα Λευκαδας

Η Ιστορία μας

Αποφασίζουμε και ανοίγουμε και δεύτερο κατάστημα στην πόλη της Λευκάδας. Εκεί μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα & υπηρεσίες ανθοστολισμού, οργάνωσης & διακόσμησης γάμου και βάπτισης.

Το σημερα

Η Ιστορία μας

Η αγάπη μας για την δουλειά μας λειτουργεί ως γνώμονας μας και η συνεχής ενημέρωση & εξέλιξη μας, μας φέρνει στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο για την δική σας ξεχωριστή ημέρα...